Tagság

A Valódi Egyenlőségért Egyesület megalakulóban van. 10 tagja van, vezetői: Toplak Zoltán elnök, Szujó Flórián Zoltán és Békési Kálmán alelnökök. Tagja lehet bárki, aki a nemek kiengesztelődését és együttműködését szeretné. Férfiak, nők és gyermekek érdekeiért, jogaiért és védelmében szállunk síkra.

Célunk, hogy a nemek közötti egyenlőségért folytatott küzdelem a nemek közötti szolidaritáson alapuljon, ami a nők, férfiak és gyerekek perspektíváit is figyelembe véve, a nemek közös érdekeit szolgálja.

Szeretnénk, hogy az egyenlőség férfikérdései, mint például a törvény előtti egyenlőségük, az apák szerepének megerősítése, a fiúk iskolai helyzetének javítása, vagy a férfiak egyes hátrányos helyzetű csoportjainak perspektívái képviselve legyenek.

Szeretnénk a nők egyenlősége érdekében is tenni, mint például a nők közéleti szerepének és munkaerő-piaci helyzetének erősítése, vagy a nők elleni erőszak kérdése. Szeretnénk ezeket a célokat összehangolni úgy, hogy az egyenlőség nemek közötti harc helyett nemek közös harca legyen!

Mindezt nyílt levelekkel, javaslatokkal, média cikkek írásával, kampányokkal, demonstrációkkal, kiadványok (könyvek, videók, hanganyagok, stb.) készítésével és terjesztésével, a társadalom és a politikai aktoroknak a képviselt ügyekre, társadalmi kérdésekre való figyelmének felhívásával kívánjuk elérni.

Annak érdekében, hogy e célokat sikerüljön előre mozdítani szükségünk van minél több tagra. Ha egyetértesz céljainkkal, még inkább ha tennél is ezekért az ügyekért csatlakozz hozzánk! A jelenlegi tagjelöltjeink mellett szeretnénk minél több személyt a sorunk között tudni, különös tekintettel az egyenlőség kitűzött perspektívái érdekében. A tagság éves díja 5 000 forint.

Csatlakozási szándékod a info@valodiegyenloseget.hu e-mail címen, vagy a Facebook oldalunkon jelezheted.