A Vodafone és a Dorko válaszolt Férfinappal kapcsolatos megkeresésünkre

Pár napja a Vodafone, a Telenor, a Dorko és az Unicef Magyarország figyelmét nyílt levélben hívtuk fel a Nemzetközi Férfinapra, és azzal kéréssel fordultunk hozzájuk, hogy a Nőnapi akciójukhoz hasonlóan, idén a Férfinapon is irányítsák rá valamilyen speciális problémára a figyelmet. A Vodafone és a Dorko válasza megérkezett, ezt közöljük az alábbiakban.

Vodafone:

Tisztelt Levélíró!vodafone-contact-number-e1467176803379-1024x576

Köszönjük, hogy felkereste ügyfélszolgálatunkat!

Mindenekelőtt szeretnénk megköszönni a társadalmi munkásságunkkal kapcsolatos pozitív visszajelzését!

A csoportjuk által képviselt mozgalom tükrözi és képviseli azt, amelyet cégünk is kiemelkedő fontosságúnak tart: az emberi egyenjogúságot és az egyén szabadságát. Mi is kiemelt figyelmet fordítunk a felelősségvállalásra, és több program gazdájaként, illetve támogatójaként járulunk hozzá bizonyos társadalmi problémák megoldásához.

Mérlegeljük a Nemzetközi Férfinap köztudatba történő beépítésének a lehetőségét egy esetleges akcióval, mellyel felhívhatnánk a figyelmet az Ön által részletezett problémákra, ezért továbbítottuk megkeresését felelős munkatársaink felé.

Amennyiben tudunk biztosítani együttműködést és támogatást, lehetőség esetén felvesszük Önnel a kapcsolatot megadott elérhetőségein.

Szíves megértését és együttműködését köszönjük!

Tisztelettel:

Szoták-Hrabovszky Edit
Vodafone Magyarország zrt.
levelezési csoport

A Dorko válasza:

Tisztelt Egyesület,kepernyofoto-2017-09-13-14-46-14

Köszönjük megkeresésüket és az elismerő szavakat!
Ezenkívül a részletes, forrásokkal alátámasztott leírást a problémákról. Ígéretet ezúton nem tudok tenni, de felvetem az ötletet a Dorko csapatán belül.
Sok sikert kívánva,
Vinkó Ágnes
A Telenortól, illetve az Unicef Magyar Bizottságtól ezidáig nem érkezett válasz.
Hozzászólások